Què és

LA MIRA explica històries de no-actualitat que passen al voltant nostre, però que no veiem. LA MIRA té continguts, a fons, sobre política, societat, cultura, economia. Mirades profundes al voltant de Catalunya. LA MIRA és un periodisme per llegir, escoltar, veure. Històries treballades, penetrants, intenses, amb una mirada diferent i amb diversos formats. 

LA MIRA és per a persones que tenen ganes de veure el seu país, la seva societat amb una altra mirada. Amb ulls que volen estar connectats a la realitat, però no esclavitzats a l’actualitat. LA MIRA explica l’actualitat de la no-actualitat. Som un mitjà per mirar, perquè miris, perquè mirem.

LA MIRA mira els gèneres clàssics del periodisme que tenen més futur: reportatges, entrevistes, cròniques, perfils, galeries de fotografies, podcasts, llibres, exposicions... Aquests són els formats que ofereix en petites dosis.

LA MIRA és també una aposta de futur per a les noves generacions. Així, LA MIRA també vol ser planter pels joves periodistes. Perquè una part del periodisme del demà passa per mirar cap aquí.

 

LA MIRA forma part de:

 

LA MIRA ha rebut el següents reconeixements:

Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi