Blog

“Extrema Catalunya”, nominat als Premis Ondas Globals de Pòdcast

El programa, produït per LA MIRA i narrat per Jordi Borràs, està disponible a la plataforma 3cat

“Extrema Catalunya”, un pòdcast de Catalunya Ràdio produït per LA MIRA, ha estat nominat als Premis Ondas Globals de Pòdcast. L’anunci s’ha fet públic aquest dimecres durant la lectura dels candidats a obtenir aquest guardó, que enguany celebra la seva tercera edició. El pòdcast de LA MIRA ha estat seleccionat per un jurat internacional com a un dels 70 finalistes de 14 categories, d’un total de 1.252 candidatures, en la categoria de millor pòdcast en llengua cooficial.

El programa, narrat per Jordi Borràs, cap de Fotografia de LA MIRA i especialista en extrema dreta, té deu capítols que repassen l’evolució del fenomen a Catalunya des de la Transició fins ara. El pòdcast compta amb l’assessorament historiogràfic del doctor en Història Contemporània Carles Viñas i amb la participació d’experts i entrevistes inèdites provinents de l’arxiu del periodista Xavier Vinader.

“Extrema Catalunya” és una producció de LA MIRA, amb la col·laboració del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, el CRAI Biblioteca Pavelló de la República de la Universitat de Barcelona i Catalunya Ràdio. Els deu capítols estan disponibles a la plataforma 3cat i a Spotify.