Blog

LA MIRA rep el Premi Civisme als Mitjans de Comunicació

LA MIRA ha estat guardonada amb el Premi Civisme als Mitjans de Comunicació. En la categoria de treballs d’Internet, els reportatges de LA MIRA han estat reconeguts per “sobresortir pel tractament de valors de civisme i exercir impacte social”. Han recollit el premi l’editor de LA MIRA, Joan Camp; el director del magazín, Francesc Canosa; la redactora en cap, Magda Gregori, i la redactora Paula Ericsson.

Joan Camp, Francesc Canosa, Magda Gregori, Chakir el Homrani, Pere Aragonès, Paula Ericsson i Jordi Ballart a l’entrega dels Premis Civisme 2019.

L’entrega de premis, a càrrec del vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha tingut lloc al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. S’hi han lliurat el 37è Premi Serra i Moret, el 33è Premi Jaume Ciurana, el 24è Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, el 3r Premi Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil i el 1r Premi Civisme a l’Esport.

També en el marc del Civisme als Mitjans de Comunicació han estat guardonats, en les categories de produccions televisives i en la de producció radiofònica, el reportatge “Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)”, de la Federació Catalana d’Autisme, emès al programa Sense ficció, i el projecte educatiu de l’escola La Comarcal anomenat “La Nostra Ràdio”.