Blog

LA MIRA, guardonada amb el Premi Nacional de Comunicació

El jurat n’ha destacat la “qualitat excel·lent” i ha posat el magazín com a exemple a l’hora d’oferir un “valuós context al lector”

LA MIRA ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Comunicació en l’àmbit de Mitjans d’Arrel Digital. El jurat de la 19a edició valora l’esforç per explicar històries de no actualitat “amb un format i una qualitat excel·lents i amb una mirada diferent”. També ha destacat el mitjà com a “exemple de periodisme que aborda les informacions amb gran profunditat i oferint un valuós context al lector”. 

En aquesta edició també han estat guardonats el programa InfoK, de Televisió de Catalunya (categoria de Televisió); L’Eco de Sitges (categoria de Premsa); Adsmurai (Premi Nacional de Publicitat), i l’Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions (categoria de Comunicació de Proximitat). El jurat ha atorgat també dues mencions d’honor, una a Rosa Maria Calaf i Solé, periodista, i l’altra a Robert Rodergas i Pagès, publicista.

El 10 de desembre es farà el lliurament dels guardons al Palau de Pedralbes, en un acte presidit per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.