Mar Bermúdez i Jiménez

Mar Bermúdez i Jiménez

M’agrada pensar que visc en un món màgic ple d’històries encantades i de persones amb poders per crear-les. El món en el qual visc va més enllà de la meva ciutat, Barcelona, i s’expandeix fins on arriba la imaginació. Per això, tinc una gran vocació periodística, perquè vull poder descobrir els encanteris ocults que construeixen la realitat que ens envolta.

Estudio Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Confesso que no va ser la meva primera elecció, però estic ben segura que aquest és el meu lloc. Valoro molt la formació, sempre assedegada de coneixement, i per això intento complementar els estudis de grau amb tantes activitats i experiències com puc.

Ara he trobat en LA MIRA una increïble oportunitat per aprendre a utilitzar els artefactes màgics del periodisme, com ara la vareta, que és el bolígraf, o les pocions, que són les paraules.

No, no sóc una innocent somiatruites, i aquest magazín n’és la prova. El món és ple de petites grans històries dignes de ser compartides, i és gràcies a la feina dels periodistes que es poden donar a conèixer.

Subscriu-t’hi