Visions

Escalant vida a Barcelona

Fotografies de Sira Esclasans Cardona

Escalar és un estil de vida. Escalar és compartir. Escalar és aprendre a escoltar el cos i la ment, aprendre a confiar en un mateix i confiar en els companys. Construir un refugi personal i superar-se contínuament, trobar el límit i intentar anar més enllà, sempre acompanyat. Escalar també és respecte per la natura, entendre la roca de la muntanya i deixar-se omplir pels paisatges de les altures.

La covid-19 frena els escaladors de Barcelona. Una situació delicada i frustrant. Els rocòdroms i els boulders es tanquen, de manera que no poden entrenar-se durant la setmana dins la ciutat, i a més el confinament municipal impedeix que puguin anar a la muntanya per escalar a roca.

A Barcelona hi ha diversos espais públics on poder entrenar-se; són espais oberts i habilitats per fer travessa i via esportiva. LA MIRA s’acosta a la Zona d’Escalada de la Foixarda i a la plaça de Salvador Puig Antich, on els escaladors de la ciutat, respectant les mesures de seguretat necessàries, es troben per seguir escalant, per seguir enfilant-se per les parets i notar la seva vida penjant d’un fil, per seguir recordant qui són i poder aguantar el seu dia a dia malgrat les dificultats que, com una muntanya, els envolten. 

 

– continua després de la publicitat –

Hem pogut explicar aquesta història gràcies a la col·laboració dels nostres subscriptors.

Tots fan possible el periodisme de LA MIRA.

Ja ets subscriptor/a? Accedeix-hi
Foto de perfil

Sira Esclasans Cardona

Col·laboradora de fotografia de LA MIRA

Comentaris