Sira Esclasans Cardona

Sira Esclasans Cardona

M’agrada descriure’m com a fotògrafa i fotoperiodista en contínua construcció. Soc autodidacta a trets generals i, per això, em són indispensables els tants referents que m’he anat fent meus, els professionals que m’han acompanyat i les innombrables exposicions i llibres de fotografia que m’han ensenyat a aprendre, així com les formacions que he fet, per exemple, al Centre Cívic Pati Llimona.

Compagino aquesta passió, professió i manera de viure amb els estudis de Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona i amb la meva tasca entusiasta en l’educació en el lleure. Soc col·laboradora de La Directa, he publicat fotos a diferents espais i he participat a diverses exposicions col·lectives. Canviarem la història (abril 2018) i La consciència és indomable (juny 2018) són dues de les exposicions que he fet de manera autogestionada.

Us ho he de reconèixer: amb la càmera em permeto el privilegi d’observar i d’acostar-me a aquelles històries que sempre hi són però que no sempre veiem. Intento entendre les societats i les seves dinàmiques, però sobretot la seva gent i, de retruc, intento entendre’m a mi mateixa.

Subscriu-t’hi