PersonesVi que no és vi i transmongetesFer vi que no és vi, transformar la identitat de les mongetes o dignificar la pobra garrofa convertida en tastos de morro fi. Tot això i més ocupa Bernat Guixer, el químic d’El Celler de Can Rocaper David de Montserrat Nonó
PersonesUn ganivet que connecta amb la terraD’extravagant a normal, el botànic Evarist March passeja esgarrinxat per El Celler de Can Roca amb un ganivet a la butxaca com si Cocodril Dundee baixés del Montseny per fer que literalment el restaurant català més famós del món toqui de peus a terraper David de Montserrat Nonó
PersonesLa majordoma de la casa dels somnisHéloïse Vilaseca és la directora de La Masia I+R d’El Celler de Can Roca, on el brogit de la cuina i del menjador es transforma en el silenci que, segons aquesta enginyera química, els científics necessiten per donar una empenta als creadorsper David de Montserrat Nonó
PersonesDestil·lat d’emocions cuites a baixa temperaturaEl titular que em dona la psicòloga Imma Puig sembla el títol d’una recepta. De fet, ho és, la que aplica setmanalment a El Celler de Can Roca per treure el millor de cadascú mantenint-ne la textura i les propietatsper David de Montserrat Nonó