Blog

LA MIRA celebra els seus 5 anys a la Plaça del Pi de Barcelona

Un espectacle d’improvisació crea una història inèdita amb anècdotes del mitjà i la participació del públic

 

L’equip de LA MIRA, en acabar l’acte d’aniversari, bufant les espelmes del 5è aniversari del mitjà a la plaça del Pi.

Lectors, subscriptors i equip de LA MIRA van celebrar ahir el seu 5è aniversari en un acte a la Plaça del Pi de Barcelona, encapçalat per un espectacle d’improvisació creat a partir d’anècdotes de la història del mitjà.

Abans de la funció, la directora de LA MIRA, Magda Gregori Borrell, va fer un repàs a la trajectòria del mitjà i va anunciar nous projectes, que inclouen pòdcasts —com el recentment estrenat a Catalunya Ràdio “Extrema Catalunya”— i produccions audiovisuals. “Des de l’inici ara fa cinc anys, teníem una cosa molt clara: LA MIRA havia d’explicar el país, i si una cosa hem fet aquesta anys ha estat fer quilòmetres i intentar no descuidar les històries d’arreu del territori”, va explicar Gregori, que va insistir que “tenim feina, però també tenim les ganes de continuar mirant endavant”.

La directora va destacar el creixement del mitjà, que, a banda del magazín, ha consolidat el Miravisions —les jornades de fotoperiodisme a Catalunya— i el Premi Miravisions, així com els Premis Sonor per reconèixer els millors pòdcasts en llengua catalana. Durant el seu discurs, Gregori va presentar la nova coordinadora del magazín, Laura Casanova Casañas, que arriba després que Gregori agafés el relleu de Francesc Canosa.

Posteriorment, la companyia Impro Barcelona es va encarregar de representar un espectacle d’improvisació de gairebé una hora de durada, una història inèdita basada en anècdotes de LA MIRA, articles del magazín i les aportacions del públic. Membres de l’equip, de fet, van interactuar en la improvisació.

L’acte va finalitzar amb un brindis de l’equip de LA MIRA amb els assistents a l’acte d’aniversari, que va comptar amb la col·laboració de l’Associació Antic Gremi Revenedors.