Blog

Laura Casanova, nova coordinadora de LA MIRA

Amb aquesta incorporació es completa el nou equip després del canvi a la direcció

La periodista Laura Casanova passa a ser, des d’aquest dimecres, 13 de setembre, la nova coordinadora de LA MIRA. Completa, així, l’equip directiu amb Magda Gregori, directora; Joan Camp, editor, i Jordi Borràs, cap de fotografia.

La incorporació d’aquesta posició al mitjà es produeix en un moment de reestructuració interna, coincidint amb el relleu en la direcció, fins aquest juliol encapçalada per Francesc Canosa.

LA MIRA, que dimarts vinent celebra en un acte a la plaça del Pi de Barcelona el seu cinquè aniversari, es consolida com a creadora de continguts de no-ficció en català en diferents formats més enllà del magazín, com ara els llibres, els pòdcasts, els audiovisuals, les exposicions i els dos grans esdeveniments anuals: els Premis Sonor del pòdcast en català i les jornades i Premi Miravisions de fotoperiodisme. Dos certàmens que també reconeixen la creació de contingut d’àudio i fotogràfic, respectivament, d’arreu dels Països Catalans.

 

Experiència i trajectòria professionals

Laura Casanova Casañas (Barcelona, 1992) és graduada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Té un màster en Periodisme Polític Internacional per l’IDEC-UPF i un postgrau en Cultura de Pau per l’Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la seva trajectòria professional, ha treballat tant en mitjans de comunicació com en l’àmbit institucional i polític.

Havent après a les redaccions de TV3 i de l’Agència Catalana de Notícies, entre el 2015 i el 2017 Casanova va ser productora i redactora a Brussel·les del Via Europa, un programa de televisió setmanal d’El Punt Avui TV des dels estudis del Parlament Europeu.

Posteriorment, la nova coordinadora de LA MIRA va ser redactora al diari Ara, a la secció d’edició i tancament i a l’equip digital de la publicació. Els darrers quatre anys, Casanova ha format part de l’oficina de comunicació del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat.