Número 5

Número 5

Tardor-hivern 2021

Cinc. Cinquena revista en paper. I primera després de fer tres anys d’existència. Ja ho sabeu: aquí teniu el millor resum de LA MIRA de la tardor i l’hivern de 2021. Com sempre: històries, persones, visions. D’acord, ho heu llegit i vist digitalment, però ara ho teniu a la mà, a la cara, a la pell. Ja som a casa vostra. Gràcies.

Som dins. Aneu passant les pàgines. Tranquil·lament. Perquè us volem explicar més coses. Aquest setembre de 2021 hem fet la segona edició del Miravisions. Hem convertit ja Juneda en la capital del fotoperiodisme català. Exposicions, premis, xerrades. Com que creiem en el país, les exposicions han viatjat de Juneda al Palau Robert de Barcelona. Més. LA MIRA és periodisme. I el periodisme és explicar. Per això LA MIRA i l’editorial Comanegra col·laboren en les jornades “Llegir periodisme”, que organitza l’associació cultural La Torratxa. Una aposta per debatre, rumiar, reflexionar, saber, conèixer, descobrir quins són els periodistes catalans que han de llegir els periodistes. Obrir la caixa del cànon periodístic català. Com ja tenen els països on el periodisme té la vàlua d’una tradició de passat, de present i de futur. Més.

LA MIRA i l’editorial Fonoll també han començat la col·lecció “L’escala de la vida” a partir d’obres inèdites del filòsof més influent de Catalunya del darrer segle: Francesc Pujols. El llibre La carn que tu encenies n’és el primer títol. I arribem a final d’any però sentint el so del proper. EL 2022 serà l’any que sentireu LA MIRA. Portem des de l’inici treballant per explicar històries de periodisme amb so. LA MIRA treballa en diversos podcasts de matèries diverses però amb el nostre segell: no-actualitat, mirada diferent i visió de país. Els sentireu.

I tot això que expliquem, com la revista que teniu a les mans, com el que llegiu cada dia, no és possible sense vosaltres: els subscriptors. Per això podem fer, i farem, tot el que us expliquem: fa tres anys, l’any vinent i els propers anys. Gràcies.

Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi