Número 8

Número 8

Primavera-estiu 2023

Vuitena. Vuitena revista en paper. Teniu a les vostres mans de primavera-estiu un tros de LA MIRA. Ja ho sabeu: pensem, rumiem, ens trenquem el cap per oferir-vos les millors històries de LA MIRA perquè les pugueu ensumar, tocar, llegir i viure.

Potser, estimat lector, tens LA MIRA a les mans per primer cop, o bé ja fa temps que ets al nostre costat (al setembre d’enguany farem cinc anys!!!). És igual. Us estimem de la mateixa manera. Perquè fem periodisme per a tots: per als que ens llegiu per primer cop, per als que ens llegiu sempre i també per als que no ens llegiu. Ja ho sabeu, som així, a LA MIRA.

Som el mitjà de referència del periodisme de no-actualitat a Catalunya. Fem periodisme de no-ficció, de foc lent, artesanal, menestral, fet amb cura, amb valor, i amb una mirada diferent sobre Catalunya. Mirem on no es mira però hi és tot. Som un mitjà que explica el país i les seves històries, persones i visions en diferents formats: el magazín digital, la revista de paper, llibres, pòdcasts, audiovisuals, tallers i formacions de periodisme i fotoperiodisme, esdeveniments i premis (el SONOR, els premis del pòdcast en català; el MIRAVISIONS, la jornada del fotoperiodisme de Catalunya). I la millor manera d’obrir la porta a aquesta Mira Manera (MM) és la revista que teniu a les mans.

Comenceu per aquí. Pàgina a pàgina. Història a història. Persona a persona. Com us dèiem a l’inici, teniu un tros, un bocí, una part de LA MIRA. Feu-ne la prova. Passeu pàgina a pàgina... En voldreu més. I som aquí per donar-ne més... De periodisme. Gràcies per tenir-nos a les mans, als ulls i a les orelles.
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi