Número 6

Número 6

Primavera-estiu 2022

Sis. Sisena revista en paper. L’any que fem quatre anys. Al setembre. Per tant, com els cinc números anteriors, teniu el millor de LA MIRA a les vostres mans primaverals-estiuenques. Com sempre: històries, persones, visions. Però ho repetim: l’any dels quatre anys de LA MIRA.

Creiem que ja ens coneixeu, però si ara teniu aquesta revista a les mans per primer cop, o llegiu o sentiu el nom de LA MIRA ara... Benvinguts! Sempre estem per descobrir i amb ganes que ho feu. LA MIRA, a més de ser un magazín de periodisme de no-actualitat, a foc lent, un periodisme menestral, artesanal, fet amb cura, amb valor, i mirant on no es mira, és encara molt més. Perquè l’any dels quatre anys ens sentireu més que mai.

LA MIRA ha organitzat els primers premis del pòdcast en català: els Sonor. I a banda de fer volar i reconèixer la rica i diversa geografia sonora del pòdcast en català, és l’any que LA MIRA també desembarca als grans pòdcasts narratius. Ens llegiu a la pantalla, en paper, i ens sentireu on vulgueu amb grans històries de periodisme fetes pòdcast. Escolteu i mireu.

Sí, mireu, perquè també és l’any de la tercera edició del Miravisons, la jornada del fotoperiodisme a Catalunya: exposicions, xerrades i premis. Cada any més gran, diversa i valuosa. Apostem pel fotoperiodisme, pels fotoperiodistes de tota la vida, pels d’avui i pels de demà: els joves. Pel futur del fotoperiodisme. Aquest és l’avui i el demà: Sonor, Miravisions, els llibres de la nostra col·lecció, els tallers, les xerrades, els actes... I darrere de tot hi ha el que teniu a les mans. La base, la plaça central, el punt on neix tot: el periodisme.

Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi