Exposicions

“Catalunya any 0”, un projecte transmèdia de LA MIRA que explica el virus

A través de diversos formats, el projecte repassa els efectes de la pandèmia de la covid-19 a Catalunya

El projecte de LA MIRA “Catalunya any 0” ha resseguit, en formats diferents, els efectes de la pandèmia de la covid-19 al nostre país amb la voluntat de plasmar la realitat d’una pandèmia global. Entre els formats, una exposició amb les fotografies de Jordi Borràs que es va poder visitar al Palau Robert entre el 2 de març i el 25 d’abril del 2021. 

 

A continuació, enllacem els diversos continguts per tal que els pugueu consultar.

  • La sèrie de LA MIRA “Catalunya any 0”. Un conjunt de fotogaleries del cap de fotografia del magazín, Jordi Borràs, que mostren les diverses realitats del nostre país en plena pandèmia.
     
  • El llibre L’any sense primavera. Un testimoni visual i textual dels mesos durs del confinament a través d’un recull de fotografies de Jordi Borràs amb textos d’Estel Solé.
     
  • L’exposició de LA MIRA “Catalunya any 0. Veure el virus” al Palau Robert, fins al 25 d’abril. Les fotografies de Jordi Borràs mostren la Catalunya buida (ciutats, pobles, carreteres, platges...) i la Catalunya plena (professionals de la sanitat, bombers, els mitjans de comunicació, el teletreball...).
     
  • El podcast “Catalunya any 0. Escoltar el virus”, en què es pot escoltar com va treballar l’equip de LA MIRA durant el confinament. Un document sonor original, únic, construït a partir dels centenars de notes de veu de l’equip periodístic durant els mesos àlgids de la pandèmia i produït per la Coctelera Music i emès a Catalunya Ràdio