Blog

L’Auditori 1899 de l’Spotify Camp Nou acollirà la gala dels Premis Sonor 2024

Serà el pròxim 29 d’abril a les 20 h i reunirà tots els finalistes i guanyadors del certamen

La gala dels Premis Sonor se celebrarà enguany a l’Auditori 1899 de l’Spotify Camp Nou, a Barcelona, el pròxim dilluns 29 d’abril a les 20 h. Els detalls de la gala s’han fet públics aquest dimarts, coincidint amb el llançament del vídeo promocional de l’acte de lliurament dels guardons, impulsats per LA MIRA i Catalunya Ràdio.

D’aquesta manera, es manté un any més l’acord de col·laboració amb el Futbol Club Barcelona, després de l’èxit de l’any passat, quan el Camp Nou va ser la seu de la festa del pòdcast en català. Enguany, a causa de les obres al camp, l’escenari de la gala es trasllada a l’Auditori 1899, on es reuniran tots els finalistes i guanyadors del certamen. Més enllà de la cerimònia disposarà d’un espai per crear xarxa entre productores, plataformes d’àudio i creadors de contingut.

Com en les darreres edicions, la gala serà conduïda per la directora de LA MIRA, Magda Gregori, i el presentador de L’última hora del matí de Catalunya Ràdio, Quim Morales.

Encara es poden presentar candidatures per optar a algun dels guardons de la tercera edició dels Premis Sonor. El termini acaba el pròxim 15 de març.