Blog

Tens alguna història relacionada amb Montserrat? Escriu-nos!

Busquem testimonis de persones que vulguin compartir records o costums vinculats amb la muntanya per a un pòdcast que recollirà la gran diversitat de veus que fan i conformen aquest símbol del país

Montserrat és molt més que una muntanya i un monestir: història, espiritualitat, política, natura, nació, misteris, personatges, esport, cultura... El massís condensa tot allò que és Catalunya, i és per això que ha esdevingut un símbol aquí i més enllà de les nostres fronteres. La història de Montserrat s’ha anat construint paral·lelament a la del país i hi ha milers de veus que en poden explicar el passat, el present i el futur de la muntanya. 

Tots els catalans hem estat a Montserrat i hi tenim algun record, experiència o anècdota que ens hi vinculi: excursions, casaments, misses, visites culturals, reunions familiars... Generacions i generacions de catalans tenen el seu àlbum de fotos a la muntanya, que també forma part de la història de Montserrat. Per aquest motiu, us volem demanar la vostra col·laboració.

Des de LA MIRA estem preparant un pòdcast sobre Montserrat en què la gran diversitat de persones que fan i conformen aquest símbol del país expliquin tota la seva complexitat i en siguin els protagonistes. Si teniu alguna història, anècdota o vivència que us vinculi amb la muntanya i tot el que l’envolta, feu-nos-la arribar a través d’aquest correu [email protected].