Blog

Tens un tema per a LA MIRA? Proposa’ns-el a la bústia de suggeriments!

Obrim una bústia perquè lectors i subscriptors del magazín puguin fer-nos arribar històries que, a LA MIRA, poden trobar un espai on explicar-se

LA MIRA ha activat recentment una bústia de suggeriments perquè lectors i subscriptors pugueu proposar temes que puguin esdevenir articles i fotogaleries del magazín. Es tracta d’un recurs per apropar la comunitat del magazín a les històries que publiquem i fer dels seus usuaris, vosaltres, uns prescriptors més dels nostres continguts.

Com sabeu, l’essència de LA MIRA és explicar històries, persones i visions de Catalunya. Es tracta d’un ADN que ja ha deixat empremta i que ha creat una marca. I és que no us ha passat mai pel cap una idea i, de sobte, heu pensat: “Això és un tema per a LA MIRA”?

Tots vosaltres formeu part de l’ànima del magazín i, per això, volem escoltar-vos. Feu-nos arribar històries que parlin de vosaltres, dels vostres veïns, d’avantpassats i paisans. Històries properes i locals, històries de costums arrelats, de persones i petits col·lectius que, a LA MIRA, troben un espai on explicar-se. Entre tots, fem LA MIRA.