Blog

LA MIRA i l’ACN renoven un any més la col·laboració per al Miravisions, la jornada del fotoperiodisme a Catalunya

L’acord estableix que l’Agència Catalana de Notícies serà el mitjà oficial i farà la difusió de l’esdeveniment i dels premis, que tindran lloc al mes setembre a Juneda

Foto: ACN

LA MIRA i l’Agència Catalana de Notícies han renovat per quart any consecutiu la col·laboració per al Miravisions, la jornada del fotoperiodisme a Catalunya. El conveni, signat aquest dijous per l’editor de LA MIRA, Joan Camp, i el director de l’ACN, Iu Forn, estableix que l’Agència Catalana de Notícies serà el mitjà oficial i farà la difusió de l’esdeveniment i dels premis, tant al servei de l’agència pública com al portal en anglès de Catalan News.

Enguany, el Miravisions celebrarà la seva cinquena edició a la tardor i ho farà, com sempre, a Juneda (Les Garrigues), on tindran lloc ponències, exposicions, tallers i taules rodones que posaran el fotoperiodisme al centre amb professionals del sector, amb l'objectiu de fer treball en xarxa i compartir aprenentatges i experiències.

A la jornada, també se celebrarà una nova edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, que distingirà els millors treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació durant el 2023. Pròximament es faran públiques les dates de la jornada i el termini per presentar candidatures al guardó.