Blog

LA MIRA i Catalunya Ràdio estrenen “Debriefing Garbo”, el pòdcast sobre l’espia català que va enganyar Hitler

El pòdcast repassa amb àudios inèdits la vida de Joan Pujol, considerat l’espia més important del segle XX, i estarà disponible a partir de dimecres vinent a 3Cat

LA MIRA i Catalunya Ràdio estrenen la setmana que ve Debriefing Garbo, un pòdcast sobre la història de l’espia que va enganyar Adolf Hitler durant la Segona Guerra Mundial. Es tracta de la història de Joan Pujol Garcia (Barcelona 1912—Caracas 1988), més conegut com a Garbo, el català que va acabar esdevenint l’espia més important del segle XX.

El pòdcast, que compta amb material inèdit gràcies al qual podem sentir Pujol amb veu pròpia, estarà disponible a la plataforma 3Cat a partir del 31 de gener, data en què s’estrenaran els dos primers capítols. A partir de llavors, es publicarà un nou episodi setmanalment.

Sota la direcció de David de Montserrat, Debriefing Garbo té un format innovador, ja que compta amb una posada en escena sonora de pel·lícula, com la mateixa vida de l’espia català, mitjançant la veu conductora de l’actor Francesc Orella, que encarna el paper de Thomas Harris, l’agent de l’MI5 que es va assignar com a oficial del cas Garbo.