Blog

LA MIRA ofereix als subscriptors la possibilitat de transformar els articles en àudio

Una veu generada per ordinador permetrà escoltar els articles del magazín, en comptes de llegir-los

El servei està disponible per als subscriptors de LA MIRA i s'activa mitjançant un reproductor que apareix just a sota de la fotografia principal de cada reportatge.

LA MIRA ofereix des d’aquesta setmana una nova possibilitat a l’hora de consumir els continguts del magazín amb l’opció de transformar els reportatges i entrevistes en àudio. Es tracta d’un servei al qual podran accedir els subscriptors del magazín, a través del qual una veu generada per ordinador permetrà escoltar els articles.

Amb la incorporació d'aquesta opció, s'amplien les maneres de llegir LA MIRA, que fa un pas endavant en matèria d'accessibilitat. Aquest servei està disponible a tots els articles publicats al magazín des del seu naixement, ara fa cinc anys, i s'activa mitjançant un reproductor que apareix just a sota de la fotografia principal de cada reportatge.

Aposta per l’àudio 

Aquesta novetat va en línia amb l’aposta que fa anys que LA MIRA està fent pel format transmèdia, i concretament per l’àudio, com ho demostren els Premis Sonor, el certamen dels pòdcasts en català impulsat per LA MIRA amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, o els diversos pòdcasts que el propi mitjà ha produït, com ara Extrema Catalunya o La victòria de Derbi.