Blog

LA MIRA guanya el Premi a la Millor Publicació Digital de l’any

El lliurament del guardó, organitzat per l’APPEC, tindrà lloc el 30 de novembre a la Nit de les Revistes i la Premsa en Català

Aquest pròxim dijous 30 de novembre LA MIRA rebrà el Premi a la Millor Publicació Digital de l’any en el marc de la 23a edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, organitzada per l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). Amb aquest premi, l’entitat reconeix LA MIRA “per anar a contracorrent i per un periodisme pausat, no basat en el dia a dia: una manera de pensar diferent i de fer gaudir el lector amb històries d’autor que expliquen el país”. El lliurament del guardó, amb una dotació de 2.500 euros, tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda, a les Drassanes Reials de Barcelona.

L’APPEC, una entitat sense ànim de lucre que agrupa els editors de revistes en català d’informació general i especialitzada que tenen una distribució i difusió dins de l’àmbit català, va crear els premis de la Nit de les revistes l’any 1999. Més endavant l’entitat també hi va incorporar la premsa al certamen i, d’aleshores ençà, els guardons distingeixen els mitjans en format revista, digital i premsa.

El d’enguany no és el primer premi que s’endú LA MIRA a la Nit de les Revistes i la Premsa en Català. L’any passat, a la 22a edició, el magazín va rebre el guardó a la Millor Portada pel número 5 de la revista, amb un disseny de Guillem Sevilla i una fotografia de Jordi Borràs.