Blog

Nova subscripció de 35 euros a l’any per accedir a tots els continguts digitals de LA MIRA

El mitjà amplia la seva oferta de subscripcions per fer arribar les històries de LA MIRA a un públic més ampli coincidint amb el seu cinquè aniversari

LA MIRA enceta el mes de novembre ampliant la seva oferta de subscripcions amb el llançament d’un nou tipus d’abonament exclusivament digital. Es tracta d’una subscripció digital que tindrà un cost de 35 euros a l’any i que es crea amb l’objectiu de fer arribar les històries de LA MIRA a un públic més ampli de lectors i usuaris coincidint amb el seu cinquè aniversari. La nova subscripció permetrà accedir a tots els continguts digitals de LA MIRA, comentar els articles i rebre el butlletí setmanal del magazín, així com participar en sortejos i promocions.

Aquest nou abonament se suma als que ja oferia el magazín: per una banda, la subscripció digital amb dues revistes en paper amb els millors temes publicats al mitjà, que inclou un llibre de la col·lecció LA MIRA de regal, per 60 euros a l’any; i, per l’altra, la subscripció prèmium, que, per 120 euros a l’any, afegeix als avantatges d’estar subscrit la possibilitat de llegir el magazín sense cap publicitat, i inclou, a més d’un llibre, una fotografia signada de Jordi Borràs de regal. LA MIRA, a més, manté l’opció de registrar-se al magazín sense cap cost per poder rebre el butlletí setmanal, accedir a un article a la setmana i comentar els articles.