Blog

Surt a la venda “Les nostres editores”, el nou llibre de Magda Gregori amb fotografies de Jordi Borràs i pròleg de Xavier Graset

Aquest és el nou títol de la col·lecció LA MIRA i es presentarà el dia 14 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, a La Setmana del Llibre en Català

Aquest dimecres, 30 d’agost, ha sortit a la venda Les nostres editores, el nou llibre de Magda Gregori, directora de LA MIRA, amb fotografies de Jordi Borràs, cap de fotografia de LA MIRA, i un pròleg del periodista Xavier Graset.

Després de la sèrie d’articles publicats a LA MIRA, ara arriba el llibre. Gregori parla amb vint-i-sis dones que, de manera més o menys visible, mouen els fils de l’edició. Es relacionen amb autors i traductors, pensen títols i col·leccions, expliquen els èxits literaris. Treballen amb la il·lusió de fer créixer un escriptor i que en llueixi l’obra. Les editores arriben allà on la intuïció les guia, allà on el criteri els diu que hi ha una bona aposta.

Aquest és el nou títol de la col·lecció LA MIRA i es presentarà el dia 14 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, a La Setmana del Llibre en Català.