Blog

Presentada l’Associació de l’Espai Sonor Català a l’Audiovisual MAC

La nova entitat pretén dinamitzar tot el món de l’àudio en català, ara en creixement gràcies als pòdcasts

El 14 de juny passat, la cap de redacció i projectes de LA MIRA, Magda Gregori, i l’editor de LA MIRA i fundador de Viasona, Joan Camp, entre d’altres, van presentar l’Associació de l’Espai Sonor Català a Granollers. Tot plegat va tenir lloc en el marc de l’Audiovisual MAC, un punt de trobada, intercanvi i reflexió dels professionals del sector audiovisual a Catalunya.

L’Associació de l’Espai Sonor Català, la creació de la qual va ser anunciada per Joan Camp durant els Premis Sonor, és una nova entitat que vol vehicular, dinamitzar i posar en valor tot el món de l’àudio en català.  És per aquest motiu que l’associació, formada per un grup d’empreses del sector, vol representar diferents àmbits de la indústria de l’àudio (producció, formació, estudis, etc).

A banda de Magda Gregori i Joan Camp, a la presentació al MAC de Granollers també van participar l'Arnau Ballester (director executiu de BCN Media Hub), Albert Benet (fundador i director de Radiofònics), Jordi Font (participant en el projecte Adolescents.cat) i Òscar Rodriguez (productor executiu de True Crime Factory).