Blog

L’ACN i LA MIRA renoven la col·laboració per a la quarta jornada Miravisions de fotoperiodisme

L’acord estableix que l’Agència Catalana de Notícies serà el mitjà oficial i farà la difusió de l’esdeveniment i dels premis

Per tercer any consecutiu, LA MIRA i l’ACN han renovat la col·laboració pel Miravisions 2023, la jornada del fotoperiodisme a Catalunya. El conveni, signat per l’editor de LA MIRA Joan Camp i el director de l’ACN Iu Forn estableix que l’Agència Catalana de Notícies serà el mitjà oficial i farà la difusió de l’esdeveniment i dels premis, tant al servei de l’agència pública com al portal en anglès de Catalan News.

Enguany, el Miravisions celebra la seva quarta edició del 29 de setembre a l’1 d’octubre i ho farà, com sempre, a Juneda (les Garrigues). Seran tres dies de ponències, exposicions, tallers i taules rodones on es posarà el fotoperiodisme al centre amb professionals del sector, amb l'objectiu de fer treball en xarxa i compartir aprenentatges i experiències.

A la jornada, també es lliuraran els Premis Miravisions de Fotoperiodisme, que distingeixen els millors treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació durant el 2022 que millor defineixen l'any. El primer premi està dotat amb 2.500 euros, el segon amb 1.000 euros i el tercer amb 500 euros i s’hi contempla categoria professional i estudiant.

Font: Agència Catalana de Notícies