Blog

El Palau Robert acull la mostra de la segona edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme

L’exposició es podrà visitar fins el 19 de febrer

Ja es pot visitar, a l’entrada del Palau Robert la mostra de la segona edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, concurs dedicat a posar en valor la fotografia dins el marc periodístic.

A la mostra es poden les veure 10 fotografies guanyadores de les dues categories proposades: professionals i estudiants, cadascuna amb cinc propostes de diferents fotoperiodistes dividides en tres premis i dos accèssits. Totes van acompanyades de codis QR que permeten veure el treball sencer.

Pel que fa al guanyador del primer premi professional, trobem “Amor contra l’oblit”, un treball de Pau de la Calle (Diari ARA), un reportatge dedicat a la Fina, que pateix Alzheimer. La resta de premis són “Empresonament de Pablo Hásel”, de Joan Mateu Parra (Associated Press) i “Escriptors de trens”, també de Pau de la Calle (El Periódico).

Els dos accèssits de la categoria professional són “Margareta”, de Cèlia Atset (Diari ARA), i “Tinc dues mares”, d’Adiva Koenigsberg (Vilaweb).

A l’àmbit de la categoria estudiants podem veure “Conèixer-nos”, de Marc Asensio (UAB), un treball on l’autor busca descobrir els seus orígens familiars a través dels seus avis de Caldes de Malavella. Els dos premis restants van dedicats a “Trànsits”, d’Anna Lofi (IEFC), i “Dues vides”, de Laura Escartí (Espai d’Art Fotogràfic). Els dos accèssits s’anomenen “Llàgrimes de sirena. La gota que vessa el mar”, també d’Anna Lofi, i “La solitud en temps de pandèmia”, de Carla Sànchez (Escola Groc). 

La mostra ja es va presentar al Complex Cultural de Juneda en el marc de la jornada Miravisions de Fotoperiodisme al setembre i ara es podrà visitar fins al 19 de febrer al Palau Robert. 

No us ho perdeu!