Blog

LA MIRA i la llibreria ONA sumen esforços per impulsar el Premi Miravisions de fotoperiodisme

La llibreria patrocina el primer Premi Miravisions de la categoria estudiants i acollirà l’exposició de les fotografies premiades

LA MIRA i la llibreria ONA han signat aquest dimarts, 6 de setembre, un acord de col·laboració per a l’impuls del Premi Miravisions fotoperiodisme en la categoria d’estudiants, que aquest 2022 celebra la seva segona edició.

Fruit de la signatura del conveni, la llibreria ONA se suma al projecte i patrocinarà el primer Premi Miravisions de la categoria d’estudiants. També acollirà els propers mesos l’exposició de les fotografies premiades a la mateixa llibreria, al carrer de Pau Claris, 94 de Barcelona.

El Premi Miravisions de fotoperiodisme distingirà enguany els millors treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació durant el 2021. En la categoria professional, el primer premi està dotat amb 2.500 euros, el segon amb 1.000 euros i el tercer amb 500 euros.

També es premien estudiants d'escoles de fotografia i facultats de comunicació amb la voluntat d'apostar pel futur del fotoperiodisme. El primer premi està dotat en un val per valor 1.000 euros, el segon amb 600 euros i el tercer amb 400 euros. El jurat està format per professionals del camp de la fotografia, el periodisme i la comunicació.

La gala de lliurament del Premi Miravisions es durà a terme durant la jornada Miravisions, que se celebrarà els propers 23, 24 i 25 de setembre a Juneda i acollirà també tallers, exposicions i taules rodones amb fotògrafs experts i professionals del sector, amb l'objectiu de fer treball en xarxa i compartir aprenentatges i experiències. Les inscripcions per a la jornada estan obertes al web.