Blog

S’obren les inscripcions de la jornada Miravisions de fotoperiodisme

Se celebrarà a Juneda (les Garrigues) el 24, 25 i 26 de setembre de 2021 i comptarà amb reconeguts professionals del sector com la fotògrafa Pilar Aymerich

Ja estan obertes les inscripcions a la segona edició de la jornada Miravisions de fotoperiodisme, organitzada per LA MIRA, que se celebrarà els propers 24, 25 i 26 de setembre a Juneda (les Garrigues). Després de l'èxit de la primera edició, enguany s'amplia a tres dies i combina exposicions, tallers, ponències i taules rodones. 

El programa, que s’ha fet públic avui, compta amb reconeguts fotoperiodistes i periodistes catalans, i en destaca la participació de la distingida fotògrafa Pilar Aymerich, una de les pioneres del fotoperiodisme a Catalunya. Es donarà el tret de sortida a una exposició dedicada a la seva trajectòria i, alhora, Aymerich serà l’encarregada d’impartir la sessió inaugural. Una conversa que conduirà la periodista Mònica Terribas i que vol servir, també, com a mostra d’homenatge a la seva feina i al seu arxiu, que ha retratat una època, unes persones i un país. 

També com a novetat d’enguany, la jornada acollirà l’entrega de la primera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, impulsat per LA MIRA. Durant l’acte, que tindrà lloc el dia 25 al vespre, el jurat donarà a conèixer els noms dels premiats en la categoria professional i d’estudiants. Les obres guardonades es podran veure exposades des d’aquell mateix cap de setmana i durant tot el mes d’octubre al Complex Cultural de Juneda.

Inscripcions i programa

Totes aquelles persones que hi vulguin assistir ja es poden inscriure des del web de la jornada. Poden fer-ho fins el 10 de setembre, places limitades. Des del mateix web es pot consultar el programa d’enguany.