Blog

LA MIRA celebra el seu segon aniversari

Dissabte 19 de setembre farà dos anys de l’inici d’aquesta aventura que ens ha aportat una visió diferent del país i del periodisme

Per celebrar l’aniversari de LA MIRA, dilluns vinent a les dotze del migdia tindrà lloc una conversa entre Jordi Borràs, cap de fotografia de LA MIRA, i el periodista Xavier Graset. En aquest col·loqui en streaming, es parlarà de la recent publicació de Borràs, L’any sense primavera.

Però la festa no s’acaba aquí. Des de LA MIRA també hem decidit oferir als nostres lectors la part del pastís que els correspon. És per això que se sortejaran dos exemplars del llibre de Jordi Borràs entre tots els subscriptors del magazín, un altre entre totes aquelles persones que es donin d’alta com a usuaris a LA MIRA i també entre aquells qui participin en el sorteig d’Instagram.

Us convidem a tots a participar-hi i, a més, a compartir a les vostres xarxes socials, amb l’etiqueta #miradosanys, aquells articles que més us han agradat de LA MIRA. Celebrem plegats els dos anys del naixement d’aquest magazín digital!