Blog

El taller per aprendre a treure partit de la càmera del mòbil de Jordi Borràs viatja a Lleida

Després de l’èxit de convocatòria amb un ple absolut del taller per aprendre a treure partit de la càmera del mòbil, que farà el nostre cap de fotografia, Jordi Borràs, el proper dissabte 26 de gener a la Fundació Tàpies de Barcelona, a LA MIRA hem decidit que era moment de sortir a trepitjar el territori.

Així doncs, el proper dissabte 16 de febrer de 2019 farem una rèplica d’aquest taller al Museu de Lleida. Després de la formació ens faran una visita guiada per descobrir aquest espai.

Altra vegada, el preu del taller és de 60€, però si sou subscriptors i us apunteu, podeu aplicar un codi de descompte del 50%. I com ho podeu fer? Quan us apunteu, trobareu una casella que indica “codi descompte”, on hi heu de posar el vostre correu electrònic (el que utilitzeu per accedir al magazín) i el preu us quedarà rebaixat a la meitat. Només us costarà 30€!

Ara, pels que encara no sou part de la família de LA MIRA, no us preocupeu: us oferim una promoció especial que inclou una subscripció anual a LA MIRA i la inscripció al taller per només 72€.

Comenceu bé l’any i regaleu-vos una nova forma de mirar amb nosaltres!

Per a més informació accediu a aquesta pàgina.