Mireia Domènech i Bonet

Mireia Domènech i Bonet

Soc llicenciada en Periodisme (UAB, 2001), postgrau en Gestió i Cooperació Cultural Internacional (UB), especialitzada en la Unió Europea (UOC) i amb estudis de màster en Màrqueting Internacional i Direcció Comercial (UB). Vaig créixer amb un peu a l’Alt Empordà i l’altre a la Catalunya Nord, on em vaig formar. He viscut tant a la Bèlgica flamenca com a la francòfona; posteriorment, més de sis anys al Bodensee alemany, i actualment resideixo prop de Berna, a Suïssa.  

He treballat en comunicació política i cultural, en gabinet i relacions internacionals per a institucions i personalitats públiques, així com en comunicació corporativa i en màrqueting i estratègia internacionals per a organitzacions privades i empreses. Com a periodista he col·laborat en diferents mitjans (Ara, Público, El Món, TV3, Catalunya Ràdio, RAC1, Diario 16, Exterior.cat...), especialment per tractar de la qüestió del vot exterior i analitzant la internacionalització del procés català. A LA MIRA em proposo descobrir personatges i temes principalment nord-catalans, empordanesos, mallorquins o d’interès cultural.  

Soc sòcia fundadora de la plataforma de micromecenatge continu Aixeta, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils, entre altres col·lectius, i coautora de Le choix de l’indépendance en Catalogne. Regards croisés d’acteurs et d'experts (Presses Universitaires de Perpignan, 2019).

Subscriu-t’hi