Laura Casanova Casañas

Laura Casanova Casañas

Cardedeuenca, tot i que amb arrels barcelonines. Avui, coordinadora de LA MIRA. Tinc una debilitat pels llacs d’alta muntanya i m’apassiona l’Amèrica llatina. Soc de collita olímpica. M’agrada preguntar, observar i interpretar, i segurament per això vaig acabar estudiant Periodisme a la UPF. Tinc un màster en Periodisme Polític Internacional i, després d’uns anys sense estudiar, vaig fer un postgrau en Cultura de Pau a l’Escola de Cultura de Pau que em va tornar a nodrir les ganes de saber i expandir horitzons.

He treballat tant en mitjans de comunicació com en l’àmbit institucional i polític. Vaig tenir la sort d’aprendre a les redaccions de TV3 i de l’Agència Catalana de Notícies, i de passar una intensa experiència a Brussel·les portant la producció del Via Europa, un programa de televisió d’El Punt Avui TV des del Parlament Europeu. D’aquella etapa encara en recullo fruits. Posteriorment, vaig ser redactora al diari Ara.

El 2019 vaig saltar a l’altra banda del periodisme i he estat més de quatre anys fent comunicació política i institucional a l’oficina de comunicació del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea.

Subscriu-t’hi