Ariadna Reche Vilanova

Ariadna Reche Vilanova

Sant Joan de les Abadesses, 1994. No sempre vaig saber que voldria ser periodista, la meva naturalesa m’hi va portar i agraeixo haver descobert que quan treballes d’allò que t’agrada, la feina ja no és feina. En constant construcció i aprenentatge, visc buscant i cosint relats. 

Soc redactora del Diari de Girona i també publico a El 9 Nou. Abans, a La Vanguardia. He fet ràdio a l’emissora local La Veu i a Ràdio 4 i televisió a TV3 i a La Xarxa. Recentment, he format part de l’equip de producció del documental 800 metros de Bambú Producciones per Netflix. Ara em sumo al projecte de LA MIRA per cuinar a foc lent tots aquells petits traçats que fa temps que veig, però no desgrano; que fa temps que observo, però no plasmo. 

Les meves històries són de muntanya, perquè és el que conec. Són de poble, perquè és d’on soc i on em sento a casa. I van de fer les coses senzilles, que és com m’agrada viure. Espero poder acostar-vos una mica al meu refugi i a tot el que passa a prop del Pirineu, lluny del ritme frenètic de la ciutat. 

Subscriu-t’hi