Visions

Petita història d’una dona forta

Fotografies de Sira Esclasans Cardona

ALA MIRA hem seguit de molt a prop una dona forta. Ella és Oleksandra Tarasova (Ucraïna, 1991). Veiem com espera, amb concentració, amb determinació. Com la resta de concursants està a punt de competir al ‘Women Fitness up to 163cm’ a l’Arnold Classic Europe: un dels esdeveniments multiesportius de més rellevància mundial. Aquí s’exhibeix solidesa, resistència, poder. Apropem-nos i mirem què fan la Oleksandra i les seves rivals. 

Primer fan una ronda on posen a prova la força, la flexibilitat, la perfecció tècnica i l’elegància amb una actuació de gimnàstica artística. Ràpidament tornen al backstage i es preparen per a la segona ronda, aquest cop en bikini, així el jurat pot avaluar les seves figures, contorns, fermesa corporal, la confiança, l’equilibri i la coordinació de moviments. Són moments intensos. 

Les concursants estan concentrades. Hi ha moltes coses a preparar, a tenir en compte. Les ments també han de ser fortes. Tenen molt poc temps entre una prova i l’altra. Es deixen ajudar pel seu equip. Els nervis estan a flor de pell, tot i això, es respira certa harmonia, col·laboració i respecte entre elles. I arriba el moment, poderosament, el moment decisiu.

A l’entrega de premis (a Barcelona) s’abracen i es feliciten: l’Oleksandra queda segona. Agafa fort la medalla platejada i el trofeu. Baixa de l’escenari emocionada i amb llàgrimes als ulls. El premi per mostrar i ser una dona forta. 

Hem pogut explicar aquesta història gràcies a la col·laboració dels nostres subscriptors.

Tots fan possible el periodisme de LA MIRA.

Ja ets subscriptor/a? Accedeix-hi
Foto de perfil

Sira Esclasans Cardona

Col·laboradora de fotografia de LA MIRA

Comentaris