Blog

LA MIRA presenta el llibre i l’exposició ‘Un país a la copa. Alella, el vi humà'

L’acte va tenir lloc dijous 8 de setembre a Alella, i va comptar amb l’autora del llibre, Laura Saula, i l’autor de l’exposició Jordi Borràs

Dijous dia 8 de setembre va tenir lloc la presentació del llibre i l’exposició fotogràfica ‘Un país a la copa. Alella, el vi humà’ a Alella (El Maresme), a l’espai de Can Lleonart. 

Laura Saula, autora del llibre, i Jordi Borràs, autor de les fotografies de l’exposició, van conversar al pati de Can Lleonart amb el director de LA MIRA Francesc Canosa, compartint el procés de creació, la idea del projecte i una copa de vi amb tots els protagonistes del llibre i assistents. 

Tal com es diu en el mateix llibre: “Un país a la copa. Alella, el vi humà és una arqueologia humana de totes les persones que conformen aquest patrimoni vitivinícola. Històries que parlen d’un petit enclavatge del Mediterrani, però que, en el fons, també ens expliquen les arrels viticultores de tot el país”.

La presentació ha tingut lloc la mateixa setmana que s’ha publicat el reportatge ‘Alella, el vi humà’ a LA MIRA, on Laura Saula ens fa viatjar al llarg de tot el text pel paisatge de sauló i vinya de la D.O Alella de la mà dels seus protagonistes, amb fotografies de Jordi Borràs.

En el següent enllaç, de l’Ajuntament d’Alella, podeu trobar les fotografies de l’acte.

Francesc Canosa, Laura Saula i Jordi Borràs, acompanyats de l’Alcalde d’Alella, Marc Almendro.