Blog

Magda Gregori presenta el llibre ‘Salut! La vida amb elles’

Les presentacions seran els dies 15 i 18 d’abril a Lleida i Os de Balaguer

Magda Gregori, redactora en cap de LA MIRA, presenta el llibre Salut! La vida amb elles, en què entrevista diverses professionals de la salut, des de metgesses fins a terapeutes ocupacionals, passant per psicòlogues o infermeres.

La primera presentació tindrà lloc dijous 15 d’abril a les 18.00 h a l’Institut d’Estudis Ilerdencs (Lleida). Hi intervindran l’autora, Magda Gregori, i la llevadora de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida Anna Monsó, entrevistada en el llibre. L’acte serà conduït per Teresa Serés, professora de comunicació de la Universitat de Lleida. Per assistir-hi cal confirmar assistència enviant nom i cognoms, DNI, adreça postal, telèfon i adreça electrònica a [email protected].

El dia 18 d’abril a les 12 h també es presenta el llibre a la Biblioteca Muriel Casals d’Os de Balaguer, on Gregori conversarà amb la periodista Carla Vilaseca

Amb pròleg de la consellera de Salut, Alba Vergés, i amb fotografies de Jordi Borràs, el llibre ha sorgit arran de la sèrie publicada a LA MIRA “Salut! La vida amb elles”.