Blog

Última setmana per aconseguir les ‘Memòries sentimentals de Francesc Pujols’

El 26 de març finalitza el termini per fer realitat aquest projecte inèdit que repassa les relacions amoroses del filòsof català i que editarà LA MIRA

Dijous dia 26 de març acaba el període per ajudar a tirar endavant la publicació de les Memòries sentimentals de Francesc Pujols, llibre inèdit basat en els escrits autobiogràfics del filòsof, escriptor i crític català Francesc Pujols i Morgades (Barcelona, 1882 – Martorell, 1962) en què repassa les relacions sexuals, personals i amoroses que va tenir amb sis dones al llarg de la seva vida.

El projecte, promogut i liderat per LA MIRA, sorgeix gràcies als escrits de Pujols conservats a l’arxiu de la Fundació Francesc Pujols de Martorell i tindrà un estudi previ de l’obra a càrrec de Max Pérez i Alba Padrós. El llibre serà editat en la col·lecció LA MIRA – Fonoll. 

Per tal de tirar-lo endavant, s’ha impulsat una campanya des de la plataforma Tot Suma, a través de la qual podreu participar-hi fins al 26 de març clicant aquí i aconseguir diverses recompenses, com una litografia de Kap o una subscripció anual a LA MIRA, entre d’altres.