Blog

Jordi Borràs i Estel Solé presenten el llibre ‘L’any sense primavera’

A través de fotografia i text, el llibre repassa els efectes de la pandèmia en el seu moment més àlgid, i esdevé un gran testimoni dels mesos de confinament

El cap de fotografia de LA MIRA, Jordi Borràs, i l’actriu i dramaturga Estel Solé presenten el llibre L’any sense primavera, una edició d’Ara Llibres en col·laboració amb LA MIRA. 

La presentació tindrà lloc dimarts 23 de febrer a les 19 hores a l’Ateneu L’Harmonia – Casal de Barri Sant Andreu, en un dels edificis del recinte fabril Fabra i Coats, on es podrà conversar amb els autors en una sessió moderada per Emma Llésera.

A partir de les fotografies de Borràs i dels textos de Solé, L’any sense primavera repassa els mesos de confinament domiciliari i els efectes de la covid-19 en els paisatges quotidians. El llibre sorgeix arran de la sèrie de LA MIRA “Catalunya any 0, en què Jordi Borràs va captar en diversos articles l’afectació de la pandèmia en totes les seves vessants.

L’acte és gratuït però cal fer inscripció prèvia clicant aquí. El mateix dia de la presentació es podran comprar llibres gràcies a la llibreria de Sant Andreu Dit i Fet.