Blog

LA MIRA promou la publicació de les memòries sentimentals inèdites de Francesc Pujols

LA MIRA ha iniciat una campanya de micromecenatge per publicar un dels llibres més íntims del filòsof i escriptor català, que repassa les seves relacions amoroses i sexuals en primera persona

LA MIRA inicia una campanya de micromecenatge per publicar el llibre Memòries sentimentals de Francesc Pujols, una obra inèdita i exclusiva del filòsof, escriptor i crític català  Francesc Pujols i Morgades (Barcelona, 1882 – Martorell, 1962).

Fins al 26 de març, a través de la plataforma Tot Suma, podeu fer una aportació per fer realitat el projecte i adquirir aquest llibre exclusiu basat en els documents autobiogràfics del mateix autor. A més del llibre, podeu aconseguir altres recompenses, com una litografia de Kap, l’Anecdotologi de Francesc Pujols o una subscripció anual a LA MIRA, entre d’altres.

Fins avui, la Fundació Francesc Pujols de Martorell ha guardat els documents autobiogràfics del filòsof català en què explica, de primera mà, la relació amorosa, sexual, amistosa i personal que va tenir amb sis dones al llarg de la seva vida. En el llibre també hi trobareu una introducció en què es presenten i situen els diversos personatges que apareixen al llarg de les memòries, així com un breu perfil biogràfic.