Blog

LA MIRA recull el Premi Nacional de Comunicació

El conjunt de premiats amb la consellera de Presidència, Meritxell Budó.

LA MIRA recull el Premi Nacional de Comunicació en una gala al Palau Reial de Pedralbes el  10 de desembre de 2020. En l’acte, presidit per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i presentat per l’actriu Marta Bayarri, es destaca la qualitat i el format excel·lent de LA MIRA, així com la seva personalitat retratant les històries i les persones d’arreu del territori català. 

Francesc Canosa, director de LA MIRA, recull el premi en nom de tot l’equip, agraint el guardó a subscriptors i lectors, entre d’altres. Canosa remarca que donen aquest premi a “un mitjà molt petit, a unes persones molt petites” que, amb la seva mirada, recorren el territori per donar veu a les seves històries. “Mirem i veiem que no hi ha una Catalunya buida, hi ha una Catalunya plena. Plena d’històries, plena de persones, plena de visions. Hi ha un país. Un país per explicar.” En la seva intervenció, que podeu veure íntegrament clicant aquí, també posa l’accent en la necessitat de fer periodisme per explicar el país i, sobretot, la seva memòria col·lectiva: “Si no t’expliques, t’expliquen”.

A la gala hi assisteixen també Joan Camp, editor de LA MIRA; Magda Gregori, redactora en cap; Jordi Borràs, cap de fotografia, i Roger Mestre, relacions institucionals del magazín. Aquest guardó lliurat a LA MIRA s’afegeix al Premi de Comunicació Eugeni Xammar atorgat el 2018, i al Premi Civisme als mitjans de comunicació lliurat el 2019.

Podeu veure la gala sencera clicant aquí.

D’esquerra a dreta: Francesc Canosa, Joan Camp, Magda Gregori, Jordi Borràs i Roger Mestre.