Blog

LA MIRA fa un any i fem una festa

El 19 de setembre de 2018 naixíem. Vam dir que faríem una cosa i l’hem fet: LA MIRA. Per això, com que és molt difícil fer el que hem fet i continuar, fem un any i fem una festa. Aquest dijous 19 de setembre de 2019 la redacció de LA MIRA obre les seves portes perquè puguis conèixer on es couen, on fan xup-xup tots els continguts, i a partir de les set de la tarda vine a bufar les espelmes a la festa d’aniversari de LA MIRA. 

En aquest any LA MIRA ha ocupat un espai amb un periodisme que, en català, i a casa nostra, no existeix, o existeix poc. LA MIRA és periodisme de no actualitat. Per això LA MIRA aposta pels gèneres clàssics del periodisme que tenen més futur: reportatges, entrevistes, cròniques, galeries de fotografies... Durant un any hem fet més de 200 històries. Peces que sempre podeu llegir: vives, persistents, perquè el nostre és un periodisme sense data de caducitat. Sempre es poden llegir. LA MIRA ofereix poder mirar d’una altra manera. Un periodisme per a lectors que volen mirar amb calma, tranquil·litat... Un periodisme per llegir. Un periodisme per a la immensa minoria. Per a persones que estan connectades a la realitat però no esclavitzades a l’actualitat. LA MIRA és aquest arxipèlag de persones que hi ha a tot Catalunya.

Però tot això no ho fem sols, tot és gràcies a tu. LA MIRA existeix perquè tu, subscriptor, vols que existeixi. Que hi sigui. Sense tu no podríem explicar res. Expliquem, i ens expliquem, gràcies a tu. Per això, volem celebrar-ho amb tu un any després. T’hi esperem lector, subscriptor, amic. Inscriu-te a la festa!