Blog

Per Sant Jordi, LA MIRA, regala amor, regala periodisme

A LA MIRA ens enamora Sant Jordi, les històries de cada rosa i de cada llibre regalat en un dia ple de tradició són gairebé màgiques. Volent celebrar aquest sentiment amb els subscriptors i compartir amb ells la diada, LA MIRA ha decidit fer un regal molt especial! Els subscriptors del magazín ja poden participar en el primer concurs de Sant Jordi i endur-se un d’aquests tres llibres: Dones que surten del paper, d’Elena Yeste i Francesc Canosa; Sixena: La Croada de la Memòria, de Francesc Canosa; i A Cop d’Humor, d’Ermengol. Però això no és tot, cada un dels llibres anirà dedicat pels autors.

Participar-hi és molt senzill: si ets subscriptor o subscriptora només cal que comparteixis a les xarxes socials el teu reportatge favorit de LA MIRA, i fer-ho amb l’etiqueta #mirasantjordi. No ho deixis escapar perquè amb LA MIRA el poema de Miquel Martí i Pol resulta molt més atractiu: “Per l’abril, si cada gota en val mil, cada rosa en val deu mil i cada llibre… res!”

Participa-hi!

Però... i els que no sou subscriptors? Doncs ara, per Sant Jordi, és més fàcil. Subscriviu-vos a LA MIRA i us podeu endur aquests llibres. Sí, de regal, amb la vostra flamant subscripció. Una subscripció, uns llibres, i una signatura dels autors. Per Sant Jordi, LA MIRA, regala amor, regala llibres, regala periodisme.