Ícar Lite Soler

Ícar Lite Soler

Soc l’Ícar Lite i Soler, un periodista al qual li agrada observar i descobrir, però també somiar i crear, volant com Icarus (en grec, Ίκαρος) però vigilant amb el sol i les ales, les idees i el món.

Als setze anys volia fer un salt en el temps per ser periodista, com en Tintín, el meu heroi d’infància. Llavors vaig descobrir que, tot i no tenir la carrera, res m’impedia iniciar les meves aventures. Substituint en Milú pel micròfon, vaig començar a caminar pels camps de futbol de Catalunya explicant els partits a Ràdio Ciutat de Badalona, el nostre 94.4. Soc molt de Badalona. La ràdio i el futbol, el futbol i la ràdio, sempre han estat les meves grans passions. En aquest cas, RAC1 i la SER Catalunya també van ser les meves escoles d’aprenentatge.

Més tard, vaig descobrir que també m’agradava escriure. Sempre he dit que llegint he après a escriure. I això, relatar històries, és el que he vingut a fer aquí, a LA MIRA, un bon lloc per llegir i escriure. Amant de les aventures, recentment he obert la porta de l’esport de moda, el pàdel; així, des d’RPM Sports, gestiono La Chiquita, una nova revista feta per a un esport que encara ha de ser explicat.

Subscriu-t’hi