Clara Seguí Pruñonosa

Clara Seguí Pruñonosa

Comunicació, publicitat i audiovisual. D’aquestes tres branques professionals que m’han apassionat des de ben petita, i de les quals un dia vaig decidir cursar estudis universitaris, la vida va decidir encaminar-me cap a la comunicació. Vaig començar la meva experiència periodística al Canal Terres de l’Ebre. Després d’un llarg parèntesi, vaig recuperar la il·lusió en la comunicació quan em van oferir ser presentadora i responsable d’esports al Canal 21 Ebre. Vaig formar part de l’equip de reporters de la Xarxa de Comunicacions Locals de Catalunya i de TAC12 per als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Ara, soc locutora de ràdio a la Plana Ràdio, emissora municipal a Santa Bàrbara (Montsià). Una professió que havia admirat des del dia que em van entrevistar a la ràdio per haver guanyat un campionat ciclista. Curiosament, treballo a la ràdio i em dedico als esports. És per aquest fet i per molts altres que crec en les casualitats. A més, explico anècdotes musicals i comparteixo música dels anys setanta, vuitanta i noranta, sobretot anglesa. També informo de les propostes culturals i de l’entreteniment a les Terres de l’Ebre.

Sóc autodidacta en fotografia i en aquarel·la. Escric “d’amagat” i, ara, tinc a les mans l’oportunitat d’escriure per a la LA MIRA; un repte que encaro amb molt respecte —com cada projecte que he emprès i que té a veure amb l’escriptura i amb allò que es trasllada a l’audiència— i que farà sortir a la llum aquests textos que acostumo a escriure, corregir i esborrar 200 vegades.  

    Subscriu-t’hi